Alle samlingerOfte Stillede Spørgsmål (FAQ)
Kan jeg lave en erhvervsbestilling?
Opdateret over en uge siden

Velkommen! Både forbrugere og virksomheder er velkomne til at lægge ordrer hos os. I øjeblikket tilbyder vi ikke mulighed for erhvervskunder at købe på konto.

Men virksomheder, der er interesserede i at bestille 5 eller flere produkter, er inviteret til at anmode om et tilbud. Du kan anmode om dette via vores helpdesk-chat.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe!