Yleiset ehdot
Päivitetty tällä viikolla

Käyttöehdot www.loriano.fi

Yleistä tietoa
Nämä käyttöehdot (jäljempänä "Ehdot") säätelevät pääsyä ja käyttöä verkkosivustolle www.loriano.fi (jäljempänä "verkkosivusto"), jonka omistaa Loriano International Ltd (jäljempänä "me", "meitä" tai "Loriano"), osoitteessa 28 "Mois Levi" Street, 3. kerros, toimisto 6, 9000 Varna, Bulgaria. Loriano International Ltd on rekisteröity Bulgarian kauppakamariin rekisterinumerolla 207665517 ja sillä on ALV-numero BG207665517.

Kysymyksiin liittyen voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa [email protected] tai puhelimitse numerossa +31(0)767602878. Asiakaspalvelumme on puhelimitse tavoitettavissa maanantaista perjantaihin klo 08:00–11:30 ja klo 12:30–17:00. Asiakaspalveluchat on käytettävissä 24/7. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt nämä Ehdot kokonaisuudessaan.

Tuotteet ja Palvelut
Loriano tarjoaa verkkosivustollamme monenlaisia tuotteita. Kaikki tuotteita koskevat tiedot, mukaan lukien kuvaukset, hinnat ja saatavuus, voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Pyrimme varmistamaan, että sivuston tiedot ovat oikein ja ajan tasalla, mutta emme takaa tietojen tarkkuutta tai täydellisyyttä.

Ostoprosessi
Oston tekemiseksi verkkosivustollamme käyttäjän on suoritettava seuraavat vaiheet:

• Tuotteiden valinta: Käyttäjän on valittava tuotteet ja lisättävä ne ostoskoriin.

• Tilausvahvistus: Käyttäjän on tarkistettava tilausyhteenveto ja annettava toimitus- ja laskutustiedot.

• Maksu: Käyttäjän on suoritettava maksu käytettävissä olevilla maksutavoilla.

• Ostovahvistus: Kun maksu on suoritettu, käyttäjä saa tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Hinnat ja Maksut
Kaikki tuotteen hinnat ilmoitetaan euroina ja sisältävät arvonlisäveron. Toimituskulut eivät sisälly tuotteen hintaan, ja ne lisätään kokonaissummaan toimitusosoitteen ja valitun toimitustavan perusteella. Hyväksymme useita maksutapoja, kuten luotto-/pankkikortteja ja muita sähköisiä maksutapoja.

Pankkitiedot (Bulgaria DSK):

• IBAN: BG33STSA93000030597176

• BIC: STSABGSF

Toimitus ja Toimitusajat
Toimitamme useisiin kohteisiin Euroopassa. Toimitusajat vaihtelevat sijainnin ja valitun toimitustavan mukaan. Pyrimme täyttämään arvioidut toimitusajat, mutta emme ole vastuussa viivästyksistä, jotka johtuvat meistä riippumattomista olosuhteista.

Peruutusoikeus
Euroopan unionin säädösten mukaisesti käyttäjällä on oikeus peruuttaa ostos 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ilman perusteluja. Tämän oikeuden käyttämiseksi käyttäjän on ilmoitettava meille päätöksestään yksiselitteisesti (esim. kirjeellä postitse tai sähköpostitse) osoitteeseen:

Loriano International Ltd
28 "Mois Levi" Street, 3. kerros, toimisto 6
9000 Varna
Bulgaria
Sähköposti: [email protected]

Käyttäjän on palautettava tuotteet moitteettomassa kunnossa ilman aiheetonta viivytystä ja viimeistään 30 päivän kuluessa siitä, kun hän on ilmoittanut peruutuksestaan. Tuotteiden palautuskustannukset maksaa käyttäjä. Kun tuotteet on vastaanotettu, palautamme maksetun summan, mukaan lukien toimituskulut (paitsi lisäkustannukset, jotka johtuvat käyttäjän valitsemasta toimitustavasta, joka on kalliimpi kuin tarjoamamme edullisin vakiotoimitus) 14 päivän kuluessa.

Tarjoamme kansallisen palautusvaihtoehdon koko EU

alueella yhteistyössä Returnlessin kanssa, mikä tekee palautusprosessista helpomman ja tehokkaamman asiakkaillemme.

Takuu ja Palautukset
Kaikki verkkosivustollamme tarjottavat tuotteet ovat sovellettavan lain mukaisen lakisääteisen virhevastuun alaisia. Viallisten tai sopimattomien tuotteiden kohdalla käyttäjällä on oikeus pyytää korjausta, vaihtoa, hinnanalennusta tai sopimuksen purkua tapauksen mukaan.

Henkilötietojen suojaus
Loriano sitoutuu suojaamaan käyttäjiensä henkilötiedot. Kaikki ostoprosessin aikana annetut henkilötiedot käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti, joka on saatavilla verkkosivustollamme.

Immateriaalioikeudet
Kaikki verkkosivuston sisältö, mukaan lukien tekstit, kuvat, grafiikka, logot, kuvakkeet, ohjelmistot ja muut materiaalit, on suojattu immateriaalioikeuksilla ja on Loriano tai sen sisällöntarjoajien yksinomaista omaisuutta. Sisällön jäljentäminen, jakelu, muokkaaminen tai luvaton käyttö on kielletty.

Sovellettava Lainsäädäntö ja Oikeuspaikka
Nämä Ehdot ovat Bulgarian lain alaisia. Kiistan sattuessa osapuolet alistuvat Bulgarian tuomioistuinten toimivaltaan ja luopuvat nimenomaisesti kaikista muista mahdollisesti sovellettavista lainkäyttöalueista.

Ehtojen Muutokset
Loriano pidättää oikeuden muuttaa näitä Ehtoja milloin tahansa. Muutokset tulevat voimaan niiden julkaisemisesta verkkosivustolla. Verkkosivuston käytön jatkaminen muutosten julkaisun jälkeen tarkoittaa muutosten hyväksymistä.

Kysymyksiin tai huolenaiheisiin liittyen näiden Ehtojen suhteen voit ottaa meihin yhteyttä verkkosivuston yhteydenottolomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Päivämäärä viimeisimmälle päivitykselle: 22-05-2024

Nämä Käyttöehdot on laadittu Bulgarian lainsäädännön ja Euroopan unionin sääntöjen mukaisesti.