Alla samlingarAllmän
Allmänna villkor
Uppdaterad igår

Villkor för www.loriano.se

Allmän information
Dessa Villkor (hädanefter kallade "Villkor") reglerar tillgången till och användningen av webbplatsen www.loriano.se (hädanefter kallad "webbplatsen"), som ägs av Loriano International Ltd (hädanefter kallad "vi", "oss" eller "Loriano"), belägen på Mois Levi-gatan 28, våning 3, kontor 6, 9000 Varna, Bulgarien. Loriano International Ltd är registrerat hos Bulgariens handelskammare under nummer 207665517, och dess momsregistreringsnummer är BG207665517.

Operativ adress för Sverige:
Torsgatan 2

111 75 Stockholm

Sverige

För frågor, kontakta oss via e-post på [email protected] eller på telefonnummer +31(0)767602878. Vår kundtjänst via telefon är tillgänglig måndag till fredag från 08:00 till 11:30 och från 12:30 till 17:00. Vår HelpdeskChat är tillgänglig dygnet runt, 7 dagar i veckan. Genom att använda vår webbplats accepterar du (hädanefter kallad "användaren" eller "kunden") dessa Villkor fullt ut.

Produkter och tjänster
Loriano erbjuder en mängd olika produkter via vår webbplats. All information om produkterna, inklusive beskrivningar, priser och tillgänglighet, kan ändras utan föregående meddelande. Vi strävar efter att tillhandahålla korrekt och aktuell information på webbplatsen, men vi garanterar inte att den är fullständig eller felfri.

Köpprocess
För att göra ett köp på vår webbplats måste användaren följa dessa steg:

• Produktval: Användaren måste välja de produkter som ska köpas och lägga dem i kundvagnen.

• Orderbekräftelse: Användaren måste granska orderöversikten och ange leverans- och faktureringsinformation.

• Betalning: Användaren måste genomföra betalningen med de tillgängliga betalningsmetoderna.

• Köpbekräftelse: När betalningen är genomförd kommer användaren att få en orderbekräftelse via e-post.

Priser och betalningar
Alla produktpriser anges i euro och inkluderar gällande moms. Fraktkostnader ingår inte i produktpriserna och läggs till på det totala orderbeloppet baserat på leveransadressen och det valda fraktalternativet. Vi accepterar olika betalningsmetoder, inklusive kredit-/betalkort och andra elektroniska betalningsmetoder.

Bankuppgifter (Bulgarien DSK):

• IBAN: BG33STSA93000030597176

• BIC: STSABGSF

Leveranser
Vi levererar till olika platser i Europa. Leveranstiderna varierar beroende på plats och valt fraktalternativ. Vi gör vårt bästa för att möta de uppskattade leveranstiderna, men vi ansvarar inte för förseningar som orsakas av omständigheter utanför vår kontroll.

Ångerrätt
I enlighet med EU

regler har användaren rätt att frånträda sitt köp inom 30 dagar från mottagandet av produkten, utan att ange någon anledning. För att utöva denna rätt måste användaren meddela oss sin avsikt att frånträda genom ett entydigt meddelande (t.ex. ett brev skickat via post eller e-post) till:

Loriano International Ltd
Mois Levi-gatan 28, våning 3, kontor 6
9000 Varna
Bulgarien
E-post: [email protected]

Användaren måste returnera produkterna i perfekt skick, utan onödigt dröjsmål och senast 30 dagar från det datum de meddelat sitt beslut att frånträda. De direkta kostnaderna för att returnera produkterna bärs av användaren. När vi har mottagit produkterna kommer vi att återbetala det betalda beloppet, inklusive leveranskostnader (förutom eventuella extra kostnader för en leveransmetod som användaren valt som är dyrare än vår billigaste standardleverans), inom 14 dagar.

Vi erbjuder en nationell returoption i hela EU i samarbete med Returnless, vilket gör returprocessen enklare och effektivare för våra kunder.

Garantier och returer
Alla produkter som erbjuds på vår webbplats omfattas av den lagstadgade garantin för överensstämmelse enligt tillämplig lag. Vid felaktiga eller icke-överensstämmande produkter har användaren rätt att begära reparation, utbyte, prisavdrag eller hävning av avtalet, efter vad som är lämpligt.

Skydd av personuppgifter
På Loriano är vi engagerade i att skydda våra användares personuppgifter. All personlig information som tillhandahålls under köpprocessen behandlas i enlighet med vår integritetspolicy, som finns tillgänglig på vår webbplats.

Immaterialrätt
Allt innehåll på webbplatsen, inklusive texter, bilder, grafik, logotyper, ikoner, programvara och annat material, skyddas av immateriella rättigheter och är Loriano eller dess innehållsleverantörers exklusiva egendom. Reproduktion, distribution, modifiering eller otillåten användning av sådant innehåll är förbjuden.

Tillämplig lag och jurisdiktion
Dessa Villkor regleras av bulgarisk lag. Vid tvist underkastar sig parterna domstolarna i Bulgarien, och avsäger sig uttryckligen alla andra jurisdiktioner som annars kan vara tillämpliga.

Ändringar av villkoren
Loriano förbehåller sig rätten att ändra dessa Villkor när som helst. Ändringarna träder i kraft när de publiceras på webbplatsen. Genom fortsatt användning av webbplatsen efter publiceringen av ändringarna accepterar användaren dessa ändringar.

För frågor eller funderingar gällande dessa Villkor kan du kontakta oss via vårt kontaktformulär på webbplatsen eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected].

Senaste uppdatering: 22-05-2024

Dessa Villkor har utformats i enlighet med gällande lagstiftning i Bulgarien och Europeiska unionens regler.