Alle samlingerBetale
Betalingsmuligheder
Opdateret over en uge siden

For at gøre din shoppingoplevelse så smidig som muligt tilbyder vi en bred vifte af betalingsmetoder. Nedenfor er en oversigt over alle de betalingsmetoder, du kan bruge til at gennemføre dine køb på vores webshop:

• iDEAL (NL): Sikker betaling gennem din egen bank. iDEAL understøttes af de fleste hollandske banker og er ideel til hurtige og nemme betalinger.

• Kreditkort: Vi accepterer alle større kreditkort, herunder Visa, MasterCard og American Express. Dine betalinger er sikret med den nyeste krypteringsteknologi.

• Carte Bancaire (FR): Dine betalinger er sikret med den nyeste krypteringsteknologi.

• PayPal: En sikker og hurtig måde at betale på uden at dele dine økonomiske oplysninger. Med PayPal kan du betale med din PayPal-saldo eller tilknyttede bankkonto.

• Apple Pay: En bekvem betalingsmetode for Apple-brugere, der gør det muligt for dig at betale med din iPhone, iPad eller Mac i vores webshop.

• Google Pay: Gør det muligt for Android-brugere at betale hurtigt og sikkert med de oplysninger, der allerede er gemt på deres Google-konto.

• Klarna Pay Later: Køb nu og betal senere. Med Klarna kan du betale for dine køb op til €750 bagefter, så du kan modtage og gennemgå produkterne, før du betaler.

• Bizum (ES): Mobilbetalingstjeneste til hurtige og sikre transaktioner.

• Bankoverførsel: Du kan også vælge at foretage en direkte bankoverførsel. Bemærk venligst, at denne metode kan tage lidt længere tid, da vi venter på betalingsbekræftelse, før vi behandler din ordre.

Bemærk venligst, at visse betalingsmetoder kan medføre ekstra gebyrer. Dette vil blive tydeligt angivet under checkout-processen.

Vi stræber efter at gøre betalingsprocessen så sikker og nem som muligt. Hvis du har spørgsmål til vores betalingsmetoder eller har brug for hjælp til at gennemføre betalingen, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.