Alle samlingerBestille
Hvordan bestiller jeg?
Opdateret over en uge siden

Følg trinnene her for at afgive en ordre

At bestille fra os er hurtigt og enkelt. Vores bestillingsproces består af fire klare trin, hvor DU bestemmer, hvordan du vil gøre det. Din ordre bliver først endelig efter ordrebekræftelsen, inden da kan du justere alt, som du ønsker.

Vælg dine produkter

• Med knappen Læg i kurv tilføjer du en vare. Hvis du vil bestille flere eksemplarer, skal du justere mængden i indkøbskurven.

• Med knappen Fortsæt med at shoppe går du tilbage til butikken.

• Har du ændret mening? Klik på korset for at fjerne en vare.

Vælg din leveringsmetode

• Levering via pakkepost

• Palletransport (kun muligt for varer, der ikke kan sendes via pakkepost)

• Afhentning på et afhentningssted i nærheden af dig (kun muligt via pakkepost)

Har du valgt en leveringsmetode? Klik derefter på Fortsæt til bestilling.

Indtast dine adresseoplysninger

• Hvis du bestiller for første gang, kan du udfylde dine oplysninger. Hvis du ønsker at oprette en konto, kan du angive dette ved at afkrydse Kontofeltet. Vi anbefaler at oprette en konto, så du kan spore din ordre i dit Dashboard.

• Hvis du har bestilt før, skal du indtaste din e-mailadresse og den adgangskode, du har angivet. Har du glemt din adgangskode? Vælg derefter Glemt adgangskode. Du modtager en e-mail inden for få minutter for at indstille en ny adgangskode.

På skærmen Dine oplysninger kan du indtaste dine adresseoplysninger. Vi bruger disse oplysninger til at sende din ordre. Felter markeret med en stjerne (*) skal derfor udfyldes.

Færdig med at indtaste dine oplysninger? Klik derefter på Næste trin.

Vælg din betalingsmetode Du kan betale på følgende måder:

• iDEAL online banking (NL)

• Forudbetaling via bank/giro

• VISA eller Mastercard via sikker forbindelse

• Bancontact (BE)

• Paypal

• ApplePay

• GooglePay

• Klarna Pay Later (op til et maksimum på €750)

Ordrebekræftelse

• I dette trin modtager du en oversigt over din ordre.