Alle samlingerGenerel
Privatlivspolitik
Opdateret over en uge siden

Gennem vores online butik behandles følsomme data, også kendt som personoplysninger. Loriano International Ltd anser omhyggelig behandling af personoplysninger for at være af stor betydning. Derfor bliver personoplysninger behandlet og sikret med omhu af os. I vores behandling overholder vi de krav, der er fastsat i lovgivningen om databeskyttelse. Dette betyder blandt andet, at:

• Vi tydeligt angiver de formål, som vi behandler personoplysninger til. Dette gør vi gennem denne privatlivspolitik;

• Vi begrænser vores indsamling af personoplysninger til kun de oplysninger, der er nødvendige til legitime formål;

• Vi beder først om dit udtrykkelige samtykke til at behandle dine personoplysninger i tilfælde, hvor det kræves;

• Vi træffer passende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger og kræver det samme af de parter, der behandler personoplysninger på vores vegne;

• Vi respekterer din ret til at få indsigt i, rette eller slette dine personoplysninger på din anmodning.

Loriano International Ltd er ansvarlig for databehandlingen. I denne privatlivspolitik forklarer vi, hvilke personoplysninger vi indsamler og bruger, og til hvilket formål. Vi anbefaler, at du læser dette grundigt.

Brug af personoplysninger

Når du bruger vores online butik, modtager vi visse oplysninger fra dig. Dette kan være personoplysninger. Vi opbevarer og bruger kun de personoplysninger, du giver direkte i forbindelse med den service, du har anmodet om, eller som tydeligt gives os med henblik på behandling.

Vi bruger følgende oplysninger til de formål, der er nævnt i denne privatlivspolitik:

• Navn og adresse

• Telefonnummer

• Faktureringsadresse

• E-mailadresse

Registrering

For visse dele af vores online butik skal du registrere dig. Efter registrering opbevarer vi de personoplysninger, du har givet via det brugernavn, du har valgt. Disse oplysninger gemmes, så du ikke behøver at indtaste dem igen, og for at vi kan kontakte dig angående aftalens udførelse.

Vi videregiver ikke oplysningerne, der er knyttet til dit brugernavn, til tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for udførelsen af den aftale, du indgår med os, eller hvis det er påkrævet ved lov. I tilfælde af mistanke om svindel eller misbrug af vores online butik kan vi udlevere personoplysninger til de kompetente myndigheder.

Behandling af ordrer

Når du afgiver en ordre hos os, bruger vi dine personoplysninger til at behandle den. Hvis det er nødvendigt for korrekt behandling, kan vi også videregive dine personoplysninger til tredjeparter. Du kan læse mere om dette senere i denne privatlivspolitik.

Kontaktformular og nyhedsbrev

Vores online butik giver mulighed for at stille spørgsmål via en kontaktformular, hvor du bliver bedt om at udfylde forskellige oplysninger for at kunne håndtere din forespørgsel. Du vælger selv, hvilke oplysninger du giver. De oplysninger, du sender os, vil blive gemt, så længe det er nødvendigt for at kunne besvare og håndtere din forespørgsel.

Vi tilbyder et nyhedsbrev for at informere interesserede parter om vores produkter og/eller tjenester. Hvert nyhedsbrev indeholder et link til afmelding. Din e-mailadresse vil kun blive tilføjet til listen over abonnenter med dit udtrykkelige samtykke.

Lokationsdata

Hvis det er nødvendigt for servicen, kan vi indsamle lokationsdata (GPS) fra dig. Du vil blive spurgt om tilladelse på det tidspunkt.

Disse lokationsdata kan også gemmes og behandles af udbyderen af f.eks. navigations-/kortsoftware som Google Maps, men dataene kan også blive brugt af f.eks. Google eller Apple selv. Vi har ingen indflydelse på dette. Vi anbefaler, at du læser de relevante privatlivspolitikker fra den pågældende udbyder.

Offentliggørelse

Vi offentliggør ikke dine kundeoplysninger.

Annoncer

Vores online butik viser annoncer.

Videregivelse til tredjeparter

Vi kan videregive dine oplysninger til vores partnere. Disse partnere er involveret i udførelsen af aftalen.

Der er inkluderet sociale medie-knapper i vores online butik. Administratorerne af disse tjenester indsamler dine personoplysninger.

Cookies

Vores online butik bruger cookies. Cookies placeres også af tredjeparter, som vi samarbejder med.

Når du besøger vores online butik for første gang, vises en meddelelse, der forklarer, hvorfor vi bruger cookies. Ved fortsat brug af vores online butik fortolker vi det som samtykke til brugen af cookies.

Du er fri til at deaktivere cookies via din browser. Vær dog opmærksom på, at vores websted muligvis ikke fungerer optimalt.

Vi har indgået aftaler med tredjeparter, der placerer cookies, om brugen af cookies og applikationer. Vi har dog ikke fuld kontrol over, hvad udbyderne af disse applikationer gør med cookies, når de læser dem. For mere information om disse applikationer og hvordan de håndterer cookies, henvises til privatlivspolitikkerne fra disse parter (bemærk, at disse kan ændre sig regelmæssigt).

Google Analytics

Vi bruger Google Analytics til at holde styr på, hvordan besøgende bruger vores online butik. Vi har indgået en databehandleraftale med Google for at træffe aftaler om, hvordan vores data håndteres. Desuden har vi ikke givet Google tilladelse til at bruge de indsamlede Analytics-oplysninger til andre Google-tjenester, og vi anonymiserer IP-adresser.

Sikkerhed

Vi tager sikkerhedsforanstaltninger for at begrænse misbrug af og uautoriseret adgang til personoplysninger. Specifikt:

• Adgang til personoplysninger er beskyttet med brugernavn og adgangskode;

• Vi bruger sikre forbindelser (Secure Sockets Layer eller SSL), der beskytter al information mellem dig og vores websted, når du indtaster personoplysninger.

Opbevaringsperiode

De personoplysninger, der er beskrevet ovenfor, opbevares så længe, det er nødvendigt for at behandle dine ordrer, herunder garantier. Derefter gemmer vi data i højst et år til statistiske formål. Derefter slettes dataene, medmindre der er en lovbestemt forpligtelse, der kræver længere opbevaring (f.eks. den syvårige skattemæssige opbevaringspligt for betalingsdata).

Tredjepartswebsteder

Denne privatlivspolitik gælder ikke for tredjepartswebsteder, der er forbundet med vores online butik via links. Vi kan ikke garantere, at disse tredjeparter håndterer dine personoplysninger på en pålidelig eller sikker måde. Vi anbefaler, at du læser privatlivspolitikken for disse websteder, før du bruger dem.

Ændringer af denne privatlivspolitik

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik. Det anbefales at konsultere denne privatlivspolitik regelmæssigt, så du er opmærksom på eventuelle ændringer.

Få adgang til og ændre dine data

For spørgsmål om vores privatlivspolitik eller spørgsmål om adgang til, rettelser af eller sletning af dine personoplysninger, kan du kontakte os når som helst via nedenstående kontaktoplysninger.

Du kan også sende os en anmodning om at få adgang til, ændre eller slette disse data. Du kan også indsende en anmodning om at eksportere data, som vi bruger med dit samtykke, eller give en begrundet erklæring om, at du ønsker at begrænse behandlingen af personoplysninger.

For at forhindre misbrug kan vi bede dig om at identificere dig på passende vis. Hvis det drejer sig om adgang til personoplysninger knyttet til en cookie, skal du sende en kopi af den pågældende cookie. Du kan finde dette i indstillingerne for din browser. Hvis oplysningerne er forkerte, kan du anmode om, at vi ændrer eller sletter dem.

Kontaktoplysninger

Loriano International Ltd
28" Mois Levi" Street, 3. sal, kontor 6
9000 Varna, Bulgarien