Alle samlingerGenerel
Vilkår og betingelser
Opdateret i går

Vilkår og Betingelser for www.loriano.dk

Generelle Oplysninger
Disse Vilkår og Betingelser (herefter benævnt "Vilkår") regulerer adgangen til og brugen af hjemmesiden www.loriano.dk (herefter benævnt "hjemmesiden") ejet af Loriano International Ltd (herefter benævnt "vi", "os" eller "Loriano"), beliggende på adressen 28 "Mois Levi" Street, 3. sal, kontor 6, 9000 Varna, Bulgarien. Loriano International Ltd er registreret hos det bulgarske handelskammer under registreringsnummer 207665517 og har Momsnummer BG207665517.

Operativ adresse for Danmark:
Osterbrogade 226, st. tv,
2100 Copenhagen

Danmark

For eventuelle forespørgsler kan du kontakte os på e-mail [email protected] eller på telefonnummer +31(0)767602878. Vores kundeservice er tilgængelig telefonisk fra mandag til fredag fra 08:00 til 11:30 og fra 12:30 til 17:00. Vores HelpdeskChat er tilgængelig 24/7. Ved at tilgå og bruge vores hjemmeside accepterer du fuldt ud disse Vilkår.

Produkter og Tjenester
Loriano tilbyder en række produkter gennem vores hjemmeside. Alle oplysninger vedrørende produkter, herunder beskrivelser, priser og tilgængelighed, kan ændres uden varsel. Vi bestræber os på at sikre, at oplysningerne på hjemmesiden er korrekte og opdaterede, men vi garanterer ikke nøjagtigheden eller fuldstændigheden af sådanne oplysninger.

Købsproces
For at foretage et køb på vores hjemmeside skal brugeren følge disse trin:

• Produktvalg: Brugeren skal vælge de produkter, de ønsker at købe, og tilføje dem til indkøbskurven.

• Ordrebekræftelse: Brugeren skal gennemgå ordresammendraget og oplyse forsendelses- og faktureringsoplysninger.

• Betaling: Brugeren skal gennemføre betalingen ved hjælp af de tilgængelige betalingsmetoder.

• Købskvittering: Når betalingen er gennemført, modtager brugeren en ordrebekræftelsesmail.

Priser og Betalinger
Alle produktpriser er angivet i euro og inkluderer gældende moms. Forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet i produktpriserne og vil blive tilføjet til den samlede ordrebeløb baseret på leveringsadressen og den valgte forsendelsesmetode. Vi accepterer forskellige former for betaling, herunder kredit-/debetkort og andre elektroniske metoder.

Bankoplysninger (Bulgarien DSK):

• IBAN: BG33STSA93000030597176

• BIC: STSABGSF

Forsendelse og Levering
Vi leverer til forskellige lokationer inden for Europa. Leveringstider varierer afhængigt af lokationen og den valgte leveringsmetode. Vi gør vores yderste for at overholde de anslåede leveringstider, men vi er ikke ansvarlige for forsinkelser forårsaget af omstændigheder uden for vores kontrol.

Fortrydelsesret
I overensstemmelse med EU-regler har brugeren ret til at fortryde købet inden for 30 dage fra modtagelsesdatoen uden at give nogen begrundelse. For at udøve denne ret skal brugeren give os en utvetydig erklæring (f.eks. et brev sendt pr. post eller e-mail) til:

Loriano International Ltd
28 "Mois Levi" Street, 3. sal, kontor 6
9000 Varna
Bulgarien
E-mail: [email protected]

Brugeren skal returnere produkterne i perfekt stand uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter den dato, hvor de har meddelt os deres beslutning om at fortryde købet. De direkte omkostninger ved returnering af produkterne bæres af brugeren. Når vi har modtaget produkterne, refunderer vi det betalte beløb, inklusive leveringsomkostninger (undtagen yderligere omkostninger som følge af brugerens valg af en anden leveringsmetode end den billigste standardlevering, som vi tilbyder) inden for 14 dage.

Vi tilbyder en national returmulighed inden for hele EU i samarbejde med Returnless, hvilket gør returprocessen enklere og mere effektiv for vores kunder.

Garanti og Returnering
Alle produkter, der tilbydes på vores hjemmeside, er omfattet af den lovbestemte overensstemmelsesgaranti i henhold til gældende lovgivning. I tilfælde af defekte eller ikke-overensstemmende produkter har brugeren ret til at anmode om reparation, udskiftning, prisnedsættelse eller ophævelse af kontrakten, alt efter hvad der er relevant.

Persondatabeskyttelse
Hos Loriano er vi forpligtede til at beskytte vores brugeres personlige data. Alle personlige oplysninger, der gives under købsprocessen, vil blive behandlet i overensstemmelse med vores fortrolighedspolitik, som er tilgængelig på vores hjemmeside.

Intellektuel Ejendom
Alt indhold på hjemmesiden, herunder tekster, billeder, grafik, logoer, ikoner, software og andet materiale, er beskyttet af intellektuelle ejendomsrettigheder og er Loriano eller dets indholdsleverandørers eksklusive ejendom. Reproduktion, distribution, ændring eller uautoriseret brug af sådant indhold er forbudt.

Gældende Lovgivning og Jurisdiktion
Disse Vilkår er underlagt bulgarsk lovgivning. I tilfælde af tvist underlægger parterne sig domstolene i Bulgarien og fraskriver sig udtrykkeligt enhver anden jurisdiktion, der måtte være gældende.

Ændringer i Vilkårene
Loriano forbeholder sig retten til at ændre disse Vilkår til enhver tid. Ændringerne træder i kraft fra deres offentliggørelse på hjemmesiden. Brug af hjemmesiden efter offentliggørelsen af ændringerne udgør en accept af disse ændringer.

For spørgsmål eller bekymringer vedrørende disse Vilkår kan du kontakte os via kontaktformularen på hjemmesiden eller ved at sende en e-mail til [email protected].

Dato for seneste opdatering: 22-05-2024

Disse Vilkår og Betingelser er udarbejdet i overensstemmelse med gældende bulgarsk lovgivning og EU-regler.