Alle samlingerBestille
Sporing af en Ordre
Opdateret over en uge siden

For at spore status for din ordre tilbyder vi en enkel og direkte måde gennem vores kundedashboard. Følg disse trin for at se din ordre:

1. Log ind på din konto på vores hjemmeside.

2. Vælg 'Min Konto' øverst til højre i hovedmenuen.

3. Inden for 'Min Konto' finder du 'Mine Ordrer'-muligheden, hvor du kan se den aktuelle status og historik for dine ordrer.

Hvis du ikke oprettede en konto under bestillingsprocessen, kan du registrere dig som kunde øverst til højre ved hjælp af den e-mailadresse, du brugte til at placere ordren. Dette giver dig adgang til din(e) aktuelle ordre(r).

Denne funktion giver dig mulighed for at kontrollere din ordres fremskridt når som helst, fra behandling til levering. Hvis du har brug for hjælp eller har brug for flere oplysninger, er vores kundeserviceteam klar til at hjælpe dig.