Spring videre til hovedindholdet
Kan jeg hente en ordre?
Opdateret over en uge siden

Hej! Tak for din interesse i vores produkter. Vi vil gerne informere dig om, at vi ikke har noget fysisk lager, kontor eller butik, hvor ordrer kan hentes direkte. For din bekvemmelighed tilbyder vi dog muligheden for at få din ordre leveret til en pakkebutik efter dit valg. Under bestillingsprocessen kan du nemt vælge det nærmeste afhentningssted baseret på din adresse. På den måde kan du hente din pakke på et tidspunkt, der passer dig.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp til at vælge en pakkebutik, er vi her for at hjælpe.