Skadet Levering, Hvad Nu?
Opdateret over en uge siden

Det er ærgerligt, hvis din ordre bliver leveret skadet. Vi forstår, hvor frustrerende dette kan være, og vi er klar til at løse problemet så hurtigt som muligt. Nedenfor er trinene, du kan følge for at starte denne proces:

Log ind på Din Konto: Besøg vores hjemmeside, og log ind med dit brugernavn og adgangskode. Din konto giver dig adgang til alle dine ordreoplysninger og de nødvendige værktøjer til at håndtere dit problem.

Gå til Hjælpechatten: Når du er logget ind, skal du navigere til hjælpeafsnittet på din konto. Her finder du muligheden for at chatte med os. Hjælpechatten er designet til at give dig direkte support og er den hurtigste måde at rapportere dit problem til os.

Rapportér Skaden: Start en chatkonversation, og vælg muligheden for at rapportere skade. Giv en kort beskrivelse af skaden og den ordre, den er knyttet til. Dette hjælper os med bedre at forstå dit problem og handle effektivt.

Upload Billeder af Skaden: Under chatkonversationen vil du have mulighed for at uploade billeder af de beskadigede genstande direkte. Sørg for, at billederne er klare, og at skaden er tydeligt synlig. Dette er vigtigt for vores vurdering og fremskynder processen med at finde en løsning.

Vent på Yderligere Instruktioner: Efter du har rapporteret skaden og uploadet billederne, vil vi straks tage dit rapport i betragtning. Vores team vil vurdere situationen og informere dig hurtigst muligt om de næste skridt. Dette kan inkludere at planlægge en ny levering, afhængigt af resultatet af vores vurdering.

Vi stræber efter at løse eventuelle problemer relateret til skadede leveringer på en effektiv og tilfredsstillende måde. Din tilfredshed er meget vigtig for os. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os via hjælpechatten eller vores kundeservice.