Kaikki kokoelmatTilaa
Kuinka tehdä tilaus?
Päivitetty yli viikko sitten

Seuraa näitä vaiheita tilauksen tekemiseen

Meiltä tilaaminen on nopeaa ja helppoa. Tilausprosessimme koostuu neljästä selkeästä vaiheesta, joissa SINÄ päätät, miten haluat sen tehdä. Tilauksesi vahvistetaan vasta tilausvahvistuksen jälkeen, ennen sitä voit muuttaa kaikkea haluamallasi tavalla.

Valitse tuotteesi

• Painikkeella Lisää ostoskoriin lisäät tuotteen. Jos haluat tilata useita kappaleita, säädä määrää ostoskorissa.

• Painikkeella Jatka ostoksia palaat kauppaan.

• Oletko muuttanut mieltäsi? Klikkaa ruksia poistaaksesi tuotteen.

Valitse toimitustapa

• Toimitus postipakettina

• Lavan kuljetus (mahdollista vain tuotteille, joita ei voida lähettää postipakettina)

• Nouto noutopisteestä lähelläsi (mahdollista vain postipaketin kautta)

Oletko valinnut toimitustavan? Klikkaa sitten Jatka tilaukseen.

Anna osoitetietosi

• Jos teet tilausta ensimmäistä kertaa, voit täyttää tietosi. Jos haluat luoda tilin, voit ilmoittaa tästä valitsemalla Tilivaihtoehdon. Suosittelemme tilin luomista, jotta voit seurata tilaustasi Kojelaudassa.

• Jos olet tehnyt tilauksen aiemmin, syötä sähköpostiosoitteesi ja antamasi salasana. Oletko unohtanut salasanasi? Valitse sitten Unohtunut salasana. Saat sähköpostin muutaman minuutin kuluessa uuden salasanan asettamista varten.

Näytössä Tietosi voit syöttää osoitetietosi. Käytämme näitä tietoja tilauksesi lähettämiseen. Tähtimerkillä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Oletko valmis syöttämään tietosi? Klikkaa sitten Seuraava vaihe.

Valitse maksutapasi Voit maksaa seuraavilla tavoilla:

• iDEAL online banking (NL)

• Etukäteismaksu pankin/giron kautta

• VISA tai Mastercard suojatun yhteyden kautta

• Bancontact (BE)

• Paypal

• ApplePay

• GooglePay

• Klarna Pay Later (enintään 750 €)

Tilausvahvistus

• Tässä vaiheessa saat yhteenvedon tilauksestasi.