Alla samlingarBeställa
Spåra en Beställning
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att spåra statusen för din beställning erbjuder vi ett enkelt och direkt sätt genom vår kundpanel. Följ dessa steg för att se din beställning:

1. Logga in på ditt konto på vår webbplats.

2. Välj 'Mitt Konto' längst upp till höger i huvudmenyn.

3. Inom 'Mitt Konto' hittar du alternativet 'Mina Beställningar' där du kan se den aktuella statusen och historiken för dina beställningar.

Om du inte skapade ett konto under beställningsprocessen kan du registrera dig som kund längst upp till höger med den e-postadress som du använde för att göra beställningen. Detta ger dig tillgång till din(a) aktuella beställning(ar).

Denna funktion gör att du kan kontrollera framstegen för din beställning när som helst, från bearbetning till leverans. Om du behöver hjälp eller behöver mer information är vårt kundserviceteam redo att hjälpa dig.