Alla samlingarBeställa
Hur lägger jag en beställning?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Följ stegen här för att lägga en beställning

Att beställa från oss är snabbt och enkelt. Vår beställningsprocess består av fyra tydliga steg där DU bestämmer hur du vill ha det. Din beställning blir slutgiltig först efter orderbekräftelsen, innan dess kan du justera allt som du vill.

Välj dina produkter

• Med knappen Lägg i kundvagn lägger du till en artikel. Om du vill beställa flera kopior, justera mängden i kundvagnen.

• Med knappen Fortsätt handla går du tillbaka till butiken.

• Har du ändrat dig? Klicka då på krysset för att ta bort en artikel.

Välj din leveransmetod

• Leverans via paketpost

• Palltransport (endast möjligt för artiklar som inte kan skickas via paketpost)

• Hämta vid en upphämtningspunkt nära dig (endast möjligt via paketpost)

Har du valt en leveransmetod? Klicka då på Fortsätt till beställning.

Ange dina adressuppgifter

• Om du gör en beställning för första gången kan du fylla i dina uppgifter. Om du vill skapa ett konto kan du ange detta genom att kryssa i Kontofältet. Vi rekommenderar att du skapar ett konto så att du kan spåra din beställning i din Instrumentpanel.

• Om du har gjort en beställning tidigare, ange din e-postadress och det lösenord du angav. Har du glömt ditt lösenord? Välj då Glömt lösenord. Du kommer att få ett e-postmeddelande inom några minuter för att ställa in ett nytt lösenord.

På skärmen Dina uppgifter kan du ange din adressinformation. Vi använder denna information för att skicka din beställning. Fält markerade med en stjärna (*) måste därför fyllas i.

Färdig med att ange dina uppgifter? Klicka då på Nästa steg.

Välj din betalningsmetod Du kan betala på följande sätt:

• iDEAL online banking (NL)

• Förskottsbetalning via bank/giro

• VISA eller Mastercard via säker anslutning

• Bancontact (BE)

• Paypal

• ApplePay

• GooglePay

• Klarna Pay Later (upp till ett maxbelopp på €750)

Orderbekräftelse

• I detta steg får du en översikt över din beställning.