Alla samlingarVanliga Frågor (FAQ)
Skadad Leverans, Vad Gör Jag Nu?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det är olyckligt om din beställning levereras skadad. Vi förstår hur frustrerande detta kan vara och är redo att lösa problemet så snabbt som möjligt. Här är stegen du kan följa för att initiera denna process:

Logga in på Ditt Konto: Besök vår webbplats och logga in med ditt användarnamn och lösenord. Ditt konto ger dig tillgång till all information om din beställning och de verktyg som behövs för att ta itu med ditt problem.

Gå till Hjälpchatten: När du har loggat in, navigera till hjälpsektionen i ditt konto. Här hittar du alternativet att chatta med oss. Hjälpchatten är utformad för att ge dig direkt stöd och är det snabbaste sättet att rapportera ditt problem.

Rapportera Skadan: Starta en chattkonversation och välj alternativet att rapportera skador. Ge en kort beskrivning av skadan och den beställning som den är kopplad till. Detta hjälper oss att bättre förstå ditt problem och agera effektivt.

Ladda Upp Foton på Skadan: Under chattkonversationen har du möjlighet att ladda upp foton på de skadade varorna direkt. Se till att bilderna är tydliga och att skadan är väl synlig. Detta är viktigt för vår bedömning och påskyndar processen för att hitta en lösning.

Vänta på Ytterligare Instruktioner: Efter att du har rapporterat skadan och laddat upp bilderna kommer vi omedelbart att ta ditt ärende i beaktande. Vårt team kommer att bedöma situationen och informera dig så snart som möjligt om nästa steg. Detta kan inkludera att schemalägga en ny leverans, beroende på resultatet av vår bedömning.

Vi strävar efter att lösa eventuella problem relaterade till skadade leveranser på ett effektivt och tillfredsställande sätt. Din tillfredsställelse är mycket viktig för oss. Om du har ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss via hjälpchatten eller vår kundservice.