Alla samlingarBetala
Betalningsalternativ
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att göra din shoppingupplevelse så smidig som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av betalningsmetoder. Nedan följer en översikt över alla betalningsmetoder du kan använda för att slutföra dina köp i vår webbshop:

• iDEAL (NL): Säkra betalningar via din egen bank. iDEAL stöds av de flesta holländska banker och är idealisk för snabba och enkla betalningar.

• Kreditkort: Vi accepterar alla större kreditkort, inklusive Visa, MasterCard och American Express. Dina betalningar är säkrade med den senaste krypteringstekniken.

• Carte Bancaire (FR): Dina betalningar är säkrade med den senaste krypteringstekniken.

• PayPal: Ett säkert och snabbt sätt att betala utan att dela dina finansiella uppgifter. Med PayPal kan du betala med din PayPal-saldo eller länkade bankkonto.

• Apple Pay: Ett bekvämt betalningssätt för Apple-användare, som låter dig betala med din iPhone, iPad eller Mac i vår webbshop.

• Google Pay: Gör det möjligt för Android-användare att snabbt och säkert betala med informationen som redan är sparad i deras Google-konto.

• Klarna Pay Later: Shoppa nu och betala senare. Med Klarna kan du betala för dina köp upp till €750 i efterhand, vilket gör att du kan ta emot och granska produkterna innan du betalar.

• Bizum (ES): Mobilbetalningstjänst för snabba och säkra transaktioner.

• Banköverföring: Du kan också välja att göra en direkt banköverföring. Observera att denna metod kan ta lite längre tid eftersom vi väntar på betalningsbekräftelse innan vi behandlar din beställning.

Observera att vissa betalningsmetoder kan medföra extra avgifter. Detta kommer att tydligt anges under checkout-processen.

Vi strävar efter att göra betalningsprocessen så säker och enkel som möjligt. Om du har några frågor om våra betalningsmetoder eller behöver hjälp med att slutföra din betalning, tveka inte att kontakta vår kundservice.