Alla samlingarVanliga Frågor (FAQ)
Hur kan jag returnera en vara?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Välkommen till vår kundservice! Du kan returnera din beställning inom 30 dagar efter mottagandet, med undantag för skräddarsydda produkter. Följ dessa steg för att initiera din retur:

1. Logga in på vår webbplats med ditt konto.

2. Gå till 'Mitt konto' och välj ordernumret för produkten du vill returnera.

3. Välj 'Returnera'.

Om du inte har ett konto ännu, inga problem! Du kan enkelt skapa ett konto med den e-postadress du använde för att göra beställningen. Efter det kommer du att ha tillgång till din instrumentpanel för att initiera din retur.

Efter att du registrerat din retur kommer du att få alla nödvändiga instruktioner via e-post.